Van restbeton uit de bouw maken wij stapelblokken. Vanuit de bouw komt teveel bestelde beton naar ons terrein in Bergambacht waar wij dit restbeton gebruiken voor het maken van stapelblokken. Dit doen wij in eigenbeheer. Hierbij maken wij gebruik van ons eigen mallen.

Met de betonnen stapelblokken bieden wij een snelle en flexibele oplossing voor de bouw van zowel tijdelijke als permanente constructies. Deze blokken worden veelal toegepast in de recyclingbranche, in op- en overslag en in de agrarische sector. Het is uitermate geschikt voor de bouw van opslagboxen en- hallen, voor de opslag van recyclingmaterialen en het scheiden van (bulk)goederen.

Daarnaast zijn de betonnen stapelblokken ideaal voor de bouw van keerwanden ten behoeve van geluidswallen, afscheidingen of tijdelijke afzettingen. Onze stapelblokken bieden tevens uitkomst voor gemeenten bijvoorbeeld als parkeerelementen en beveiligingsblokken voor de afzettingen van o.a. wegen en evenementen. Zo krijgt ook restbeton bij Kruiswijk een nieuwe bestemming.

Reserveer dit product

Naam
Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.