Boren & zagen

Kruiswijk is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het boren en zagen in beton, steen en asfalt, zowel bij nieuwbouw, renovatie als bij sloopwerkzaamheden.

Ons team beschikt naast ervaring en expertise over de modernste diamantboor- en zaagapparatuur, speciaal ontwikkeld voor de meest ingewikkelde vraagstukken. Onze medewerkers zijn dan ook speciaal getraind om met deze krachtige machines te werken. Hierdoor kan Kruiswijk vrijwel elke uitdaging de baas.

Wij zijn allround op het gebied van boren en het maken van sparingen. Denk hierbij aan leidingen, riolering, een trap of deur/raamopening. Wij ontzorgen en bieden oplossingen aan voor al uw grote en kleine opdrachten. Dagelijks kunt u ons aan het werk vinden in; bewoonde woningen, overheidsgebouwen, in gebruik zijnde kantoorgebouwen, nieuwbouwprojecten, winkels, ziekenhuizen en zorginstelling of de industrie. Vooral het werken in bewoonde woningen vereist zorgvuldigheid en een goede communicatie. Hiervoor bent u bij Kruiswijk aan het juiste adres.

Specialistisch boren & zagen

Naast de ‘standaard’ zaag- en boor methodes kunnen wij ook zaagwerk verrichten met een draadzaag. Draadzagen, ook wel lintzagen genoemd, is een specialistische techniek van diamantzagen. Het rondtrekken van de kabel zorgt moeiteloos voor een nauwkeurige snede. Deze manier is uitermate geschikt voor ruimtes die niet goed te bereiken zijn of waar reguliere zaagmachines niet doorheen komen. Door het inzetten van een passer in combinatie met de draadzaag kunnen we ook ronde sparingen maken van max 5000mm in doorsnede.

 

De techniek is geluidsarm en trillingvrij. Zo ondervinden u en omwonenden geen hinder van de werkzaamheden. Wat uw wensen ook zijn, met onze kennis en inzet zorgen we samen voor een goed resultaat!

Slopen is niet moeilijk, iets vakkundig afbreken wel

Project De Nederlandsche Bank in Amsterdam


Kees

Projectleider - Boren/Zagen & Sloopwerk

Wat vind jij het mooiste aan het werk dat je doet?

Elke dag is anders en daarmee een uitdaging. Slopen is niet moeilijk, iets vakkundig afbreken wel.

Waar ben je het meest trots op in je werk?

De circulaire demontage van de satelliet op De Nederlandsche Bank. Dit is nog nooit eerder in Nederland, op zo'n schaal gebeurd.

Project bekijken