Herinrichting woonwijken

Om de leefbaarheid in een woonwijk te waarborgen is af en toe onderhoud nodig. Al sinds lange tijd is Kruiswijk in opdracht van verschillende gemeenten in Nederland verantwoordelijk voor de herinrichting van woonwijken. Op diverse manieren gaan wij aan de slag zodat wijken hun oorspronkelijke doel kunnen blijven dienen: het creëren van een aangename leefomgeving voor alle bewoners en bezoekers.

Vrijwel overal worden de sporen van dagelijks gebruik zichtbaar, ook in woonwijken. Dat is niet meer dan normaal, maar het is wel belangrijk om er tijdig tegen op te treden. Een veel voorkomend verschijnsel in wijken is verzakkende bestrating. Kruiswijk beschikt over de expertise en ervaring om verzakking te herstellen. Waar mogelijk werken wij met lichtgewicht ophogingsmateriaal, om verzakking in de toekomst te voorkomen.

Ook voor ander onderhoud in woonwijken kunt u terecht bij Kruiswijk, zoals riolering, verlichting en beplanting. Wij gaan altijd op zoek naar de meest duurzame en toekomstbestendige oplossing, en zorgen in overleg met onze opdrachtgever voor een woonwijk die klaar is voor de dag van morgen.

Goed contact met klant en omwonenden is één van onze hoogste prioriteiten