Kantoren/winkels

Tot 1993 werd veelvuldig gebruikt gemaakt van asbesthoudende bouwmaterialen. Tijdens het renoveren of verbouwen van winkels of kantoorpanden van voor 1993 kunnen we dan ook asbesthoudende materialen tegenkomen. Dit kan schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid en de omgeving. Hier dient dus rekening mee gehouden te worden bij elk project. Met Kruiswijk als uw partner op het gebied van asbestsanering hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zorgen voor een nauwkeurige en correcte afhandeling van situaties waar asbest bij betrokken is, op welke schaal dan ook.

Bij een verbouwing of renovatie van een winkel of kantoorgebouw van voor 1994 is het uitvoeren van een asbestinventarisatie verplicht. Kruiswijk heeft hiervoor alle benodigde contacten en kan u  ook hier bij helpen, Voor het uitvoeren van de asbestsanering heeft Kruiswijk alle benodigde certificaten en ervaring in huis. Ons team van deskundig toezichthouders asbestsloop (DTA) en asbestsaneerders staat voor u klaar en zorgt ervoor dat de werkzaamheden op de juiste wijze uitgevoerd worden. Indien gewenst begeleiden we u tijdens het gehele traject, van inventarisatie tot uitvoering, zodat al uw vragen beantwoord worden en u nooit voor verrassingen komt te staan.

Meer over Asbest verwijderen
We begeleiden u tijdens het gehele traject, van inventarisatie tot uitvoering.

Project Jozefziekenhuis Gouda

De trots van
Justus

Voorman - Asbest

Wat vind jij het mooiste aan het werk dat je doet?

De uitdaging en variatie, zeker bij asbest. Andere locaties, andere soorten asbest - altijd.

Waar ben je het meest trots op in je werk?

De combiwerken zoals de Blaauwe Haan. Er gebeurt heel veel tegelijk. Zowel slopen als asbest saneren op eenzelfde project. Sint Jozef in Gouda is ook zo’n voorbeeld. Het liefst heb ik het druk, met veel uitdaging en spanning.

Project bekijken