Vakschool

In twee jaar je MBO- diploma halen maar ook betaald krijgen? Het kan op onze eigen vakschool. In september 2024 starten we alweer een nieuw schooljaar! Houd je van afwisseling en wil je jezelf ontwikkelen? Wij bieden je een kans om meer te leren over ons werkveld in een veilige omgeving. Houd je van afwisseling en wil je jezelf ontwikkelen? Kom dan bij ons leren terwijl je werkt!

Geïnteresseerd?

Meld je aan!

Meer informatie?

Wil je meer lezen over Kruiswijk zelf, of over onze vakschool?

Download hier de brochure!

Leer werken met hart en hoofd!
Ontwikkel jezelf bij Kruiswijk

Bekijk hieronder wat je allemaal met je MBO opleiding bij Kruiswijk vakschool kan doen!

Wat bieden we?

Op de Kruiswijk Vakschool leer je in twee jaar tijd alle disciplines van Kruiswijk kennen. We willen dat je op onze opleiding ontdekt waar je goed in bent. En dat bij jou in de buurt! Je krijgt niet alleen te maken met sloop- en grondwerk, maar ook met ondersteunende werkzaamheden zoals in de garage of in het magazijn. Na het behalen van je volwaardige MBO-diploma (op je eigen niveau: 2,3 of 4), krijg je een baan aangeboden bij Kruiswijk. Goed werken loont. Daarom krijg je als student ook al betaald tijdens je opleiding. Geld verdienen door te leren, door te werken. Klinkt goed, toch?

Aanmelden

Hieronder kan je je aanmelden voor de vakschool van Kruiswijk. We kunnen het ons voorstellen dat je je afvraagt wat er gebeurt na je aanmelding. Dat zetten we hieronder op een rijtje:

  • Vul je gegevens in en druk op verzenden. Super, je hebt je aangemeld!
  • Je aanmelding wordt bekeken en we nemen contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Het is in dit gesprek niet alleen voor ons belangrijk om te kijken of jij in ons bedrijf past, maar vooral ook voor jou om te kijken of Kruiswijk bij jou past! Je ouders zijn (ook) uiteraard van harte welkom bij dit gesprek.
  • Na het gesprek geven wij zo snel mogelijk een terugkoppeling. De terugkoppeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een eventueel tweede gesprek, of het inplannen van een dagje meelopen op een project!
  • Mochten we met elkaar verder willen gaan, dan nodigen we je uit om op ons kantoor je contract te komen ondertekenen.
Geïnteresseerd?

Wil je jezelf gelijk aanmelden of op de hoogte gehouden worden van activiteiten rondom de vakschool (open avonden, schoolbezoeken, e.d.)? Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Ik wil graag:
Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.