Sloopwerk

Slopen: met specialistisch materieel iets afbreken om plaats te maken voor iets nieuws. Dat vergt veel voorbereiding, nauwkeurigheid en expertise. Het vakbekwame en gekwalificeerde team van Kruiswijk zorgt ervoor dat uw opdracht, van welke omvang dan ook, nauwkeurig en op tijd wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om totaalsloop, renovatiesloop of circulair sloopwerk.

Wet- en regelgeving stellen steeds hogere eisen aan het professionele niveau van de Nederlandse sloopbedrijven. Factoren als milieu, veiligheid, gespecialiseerd personeel en materieel hebben van sloopwerk en demontagewerkzaamheden een specialisme gemaakt.

Kruiswijk werkt door Nederland en beschikt over een modern en goed uitgerust machinepark. Wij leveren hoogwaardig sloopwerk met zo weinig mogelijk overlast voor omwonenden. Ons team beschikt dan ook over ruime ervaring in de verschillende disciplines van het slopen en door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van sloop- en demontagewerk.

Je weet nooit wat de dag precies brengt.

Project Fenixloods Rotterdam

De trots van
Ad

Voorman - Sloopwerk

Wat vind jij het mooiste aan het werk dat je doet?

De uitdaging in het werk en spannende klussen op hoogte.

Waar ben je het meest trots op in je werk?

De uitdagingen maken het werk. In kort tijdsbestek maximaal presteren!

Project bekijken