Woningen

Ook in woningen mochten tot 1994 asbesthoudende materialen toegepast worden, tijdens verbouwingen van deze woningen kom je dan ook regelmatig asbesthoudende materialen tegen. Met Kruiswerk als uw partner voor asbestsanering bij woonhuizen gaat u een zorgeloos traject tegemoet en wordt het eventueel aanwezige asbest op een correcte en veilige wijze verwijderd

In woonhuizen is asbest eventueel te vinden in onder andere plafondplaten, vloerzeilen of afvoerbuizen. Kruiswerk staat voor u klaar met een ervaren en gecertificeerd team van deskundig toezichthouders asbestsloop (DTA) en asbestsaneerders. Zij zorgen ervoor dat de asbesthoudende materialen op de juiste wijze verwijderd wordt. Tijdens de uitvoering wordt u indien gewenst continu op de hoogte gehouden van de voortgang.

Bewoonde woningen

Ook het saneren in bewoonde woningen is voor Kruiswijk geen probleem. Ons vakbekwaam personeel zal samen met u op zoek naar de oplossing met de minste impact voor mens en milieu. Naast de traditionele saneringsmethode kunnen wij ook FiberCover of minicontaiment toepassen. Beiden zijn zeer geschikt in bewoonde woningen.

Werken bij Kruiswijk is bijzonder door het familiaire gevoel; we doen het met elkaar.

Project Jozefziekenhuis Gouda

De trots van
Justus

Voorman - Asbest

Wat vind jij het mooiste aan het werk dat je doet?

De uitdaging en variatie, zeker bij asbest. Andere locaties, andere soorten asbest - altijd.

Waar ben je het meest trots op in je werk?

De combiwerken zoals de Blaauwe Haan. Er gebeurt heel veel tegelijk. Zowel slopen als asbest saneren op eenzelfde project. Sint Jozef in Gouda is ook zo’n voorbeeld. Het liefst heb ik het druk, met veel uitdaging en spanning.

Project bekijken