Grondwerk

Kruiswijk is specialist als het gaat om uiteenlopende soorten grondwerk. Wij zorgen ervoor dat de bodem gereed is voor uw project, wat dat ook is. Of het nu gaat om het graven van sleuven voor bekabeling of riolering, of het voorbereiden van een gehele bouwput - voor klein en groot grondwerk deinzen wij niet terug.

Grondwerk is vaak nodig in de voorbereidende fase van een bouwproject. Het kan dan gaan om het klaarmaken van de bouwput, zoals het vlak maken van het oppervlak en de grond draagkrachtig maken voor al het gewicht van het bouwmaterieel. Maar Kruiswijk verzorgt ook de plaatsing van voorzieningen die bij het uiteindelijke gebouw zullen horen. U kunt hierbij denken aan riolering, funderingssleuven, en sleuven voor bekabeling.

Kortom: grondwerk komt in vele soorten en maten. Bij Kruiswijk kunt u terecht voor alle typen grondwerk. Bovendien dragen wij zelf zorg voor veilig en efficiënt transport van de verzette grond en gaan wij samen met u op zoek naar de meest duurzame bestemming voor de afgevoerde materialen.

Uw grond is onze zorg

Project Jozefziekenhuis Gouda


Dennis

Chauffeur - Transport

Wat vind jij het mooiste aan het werk dat je doet?

Het rijden, je krijgt veel verschillende projecten te zien. Alle transportwerkzaamheden kan ik zelf uitvoeren.

Waar ben je het meest trots op in je werk?

Dat ik het netjes afhandel, zonder gezeur. Altijd denken in oplossingen!

Project bekijken