Transport

Al onze werkgebieden worden ondersteund door onze eigen transportafdeling. Kruiswijk beschikt over een zeer breed inzetbaar gamma aan transportmiddelen, van veilige afvoer van sloopafval tot vervoer van materieel. Omdat het transport in eigen beheer is en niet door een externe partij gedaan wordt, zijn de lijnen korter en verloopt het gehele traject efficiënter.

Transport bij civiele werkzaamheden

Uiteraard zorgen wij er zelf voor dat ons materieel op tijd naar de juiste plek wordt gebracht, en ook op tijd weer vertrekt. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in een correcte transport van alle denkbare sloopafval. Daartoe behoort dus ook een veilige afvoer van gevoelige materialen en stoffen, zoals asbest. Het afval van ons particulieren containerverhuurbedrijf word ook op deze manier van a naar b gebracht. Bij grondwerk, zoals het bouwrijp maken van de grond bij uw bouwplaats, zijn wij zelf verantwoordelijk voor de aanvoer van bijvoorbeeld het benodigde zand.

Gespecialiseerd transport

Voor diverse gespecialiseerde doeleinden op het gebied van transport kunt u ook terecht bij Kruiswijk. Wij zijn bijvoorbeeld ervaren in het transport van koelinstallaties voor supermarkten en bieden we oplossingen voor aan- en afvoer van groenvoorzieningen bij gemeenten.

Heeft u ook materialen of goederen die van A naar B moeten en daarbij om speciale aandacht vragen? Neem contact met ons op, dan gaan we op zoek naar een passende oplossing op maat.

Elke dag is weer een uitdaging, daar houd ik van.

Project Forum Rotterdam


Dennis

Chauffeur - Transport

Wat vind jij het mooiste aan het werk dat je doet?

Het rijden, je krijgt veel verschillende projecten te zien. Alle transportwerkzaamheden kan ik zelf uitvoeren.

Waar ben je het meest trots op in je werk?

Dat ik het netjes afhandel, zonder gezeur. Altijd denken in oplossingen!

Project bekijken