FiberCover

Kruiswijk heeft veel ervaring als het gaat om saneren van asbest, op wat voor schaal dan ook. Bij asbestsanering is het mogelijk dat er tijdens de werkzaamheden schadelijke vezels vrijkomen. Dit bestrijden wij door FiberCover te gebruiken: een schuimmiddel dat zich zeer goed kan hechten aan asbest. Hierdoor wordt het vrijkomen van asbest tot een minimum beperkt of voorkomen.

Bij Kruiswijk staat veiligheid voorop. Voor u en voor ons. Daarom gaat ons team bij asbestsanering uiterst zorgvuldig te werk. Het gebruik van FiberCover helpt hierbij. Het schuim zorgt er als het ware voor dat asbestdeeltjes worden ingesloten en geen kant meer op kunnen, waarmee we een veiligere werkomgeving creëren. Bovendien is FiberCover een milieuvriendelijk middel, waarmee het volledig in lijn ligt met onze doelen voor een duurzame werkwijze.

De vrijheid in het werk maakt Kruiswijk uniek.

Project Jozefziekenhuis Gouda

De trots van
Justus

Voorman - Asbest

Wat vind jij het mooiste aan het werk dat je doet?

De uitdaging en variatie, zeker bij asbest. Andere locaties, andere soorten asbest - altijd.

Waar ben je het meest trots op in je werk?

De combiwerken zoals de Blaauwe Haan. Er gebeurt heel veel tegelijk. Zowel slopen als asbest saneren op eenzelfde project. Sint Jozef in Gouda is ook zo’n voorbeeld. Het liefst heb ik het druk, met veel uitdaging en spanning.

Project bekijken