sfeerafbeelding van een vrachtwagen

Leer werken met hart en hoofd!
Ontwikkel jezelf bij Kruiswijk


Bij Kruiswijk starten we in september van 2022 met onze vakschool. Hiermee bieden we jongeren graag de kans om te leren over ons werkveld in een veilige omgeving. Dus ben jij een harde werker en een doorzetter? Houd je van afwisseling en wil je jezelf ontwikkelen? Kom dan bij ons leren terwijl je werkt!

Klik hier, dan zie je wat je met je opleiding allemaal kunt doen!

Wat bieden we?

Op de Kruiswijk Vakschool leer je in twee jaar tijd alle disciplines van Kruiswijk kennen. We willen dat je op onze opleiding ontdekt waar je goed in bent. En dat bij jou in de buurt! Je krijgt niet alleen te maken met sloop- en grondwerk, maar ook met ondersteunende werkzaamheden zoals in de garage of in het magazijn. Na het behalen van je volwaardige mbo-diploma (op je eigen niveau: 2,3 of 4), krijg je een baan aangeboden bij Kruiswijk. Goed werken loont. Daarom krijg je als student ook al betaald tijdens je opleiding. Geld verdienen door te leren, door te werken. Klinkt goed, toch?

Meer informatie?

Wil je meer lezen over Kruiswijk zelf, of over onze vakschool? Download hieronder de brochure!

Download brochure

Geïnteresseerd?

Kennismaken

Wil je op de hoogte gehouden worden van activiteiten rondom de vakschool (open avonden, schoolbezoeken, e.d.)? Misschien twijfel je om je aan te melden of wil je gewoon meer informatie. Kom kennismaken! Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Aanmelden

Hieronder kan je je aanmelden voor de vakschool van Kruiswijk. We kunnen het ons voorstellen dat je je afvraagt wat er gebeurt na je aanmelding. Dat zetten we hieronder op een rijtje:

  • Vul je gegevens in en druk op verzenden. Super, je hebt je aangemeld!
  • Je aanmelding wordt bekeken en we nemen contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Het is in dit gesprek niet alleen voor ons belangrijk om te kijken of jij in ons bedrijf past, maar vooral ook voor jou om te kijken of Kruiswijk bij jou past! Je ouders zijn (ook) uiteraard van harte welkom bij dit gesprek.
  • Na het gesprek geven wij zo snel mogelijk een terugkoppeling. De terugkoppeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een eventueel tweede gesprek, of het inplannen van een dagje meelopen op een project!
  • Mochten we met elkaar verder willen gaan, dan nodigen we je uit om op ons kantoor je contract te komen ondertekenen.


Vul je gegevens in:

Meer informatie of een offerte op maat?

Bel ons op 0182-501133 of neem contact op.