Circulair

Recycling, circulaire afvalverwerking, duurzaam, het milieu: Woorden waarmee vaak gepronkt wordt. Kruiswijk vindt het vooral belangrijk dat we onze omgeving bewaren voor degene die na ons komen. De toegenomen regel- en wetgeving stelt hoge eisen aan het professionele niveau van de Nederlandse recyclingbedrijven. Factoren als milieuwetgeving, veiligheid, gespecialiseerde mensen en materieel hebben van recyclingwerkzaamheden een inhoudelijk specialisme gemaakt. Kruiswijk beschikt over een ervaren team en moderne technieken om te zorgen dat uw afvalstoffen milieutechnisch en economisch verantwoord worden verwerkt.

Puinbreken

Kruiswijk houdt zich bezig met het efficiënt en economisch verantwoord verwerken van steenachtige materialen (o.a. metselwerkpuin, betonpuin). Kruiswijk zorgt dat grote of kleine hoeveelheden beton en puin te recyclen tot granulaat. Indien van toepassing, kan dit eindproduct hergebruikt worden op locatie.

De puinbrekers voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

Kruiswijk heeft op het gebied van recycling en verwerking van niet gevaarlijke afvalstoffen de nodige ervaring en expertise in huis. Hierdoor is een snelle en efficiënte verwerking van uw afvalstromen gegarandeerd.

U kunt ook terecht voor uw grond en groenafval.

Kijk ook eens op onze website Kruiswijk Up

Totaaloplossing voor uw wensen

De kracht van Kruiswijk, de combinatie van de inzet van het team en de expertise die in huis is, zorgen ervoor dat we een totaaloplossing voor het gehele traject van het project kunnen aanbieden. Van sloopwerk tot bodemsanering, boren & zagen en recycling. Zo kunnen we sneller en efficiënter aan de slag aan constructieve oplossingen!

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Onze uitvoerders staan u graag te woord.

Meer informatie of een offerte op maat?

Bel ons op 0182-501133 of neem contact op.