Boren & Zagen

Kruiswijk is nu al een aantal jaren gespecialiseerd in het boren en zagen van gaten en sleuven in beton, steen en asfalt. Zo kunnen we altijd een compleet pakket van diensten op maat aanbieden.

Zowel in nieuwbouw en renovatie als bij sloopwerkzaamheden, komt men soms voor min of meer onverwachte problemen te staan, als er gaten of sleuven moeten worden gemaakt in beton en harde steensoorten. Ons team beschikt, naast de ervaring en expertise, over de modernste diamantboor-en zaagapparatuur, hierdoor kan Kruiswijk vrijwel elke steen, betonnen vloer of wand de baas.

Of deze werkzaamheden uitgevoerd worden op basis van een uurtarief ├│f dat we aan de slag gaan als aannemer van de opdracht, met onze kennis en inzet zorgen we samen voor een goed resultaat!

Totaaloplossing voor uw wensen

De kracht van Kruiswijk, de combinatie van de inzet van het team en de expertise die in huis is, zorgen ervoor dat we een totaaloplossing voor het gehele traject van het project kunnen aanbieden. Van sloopwerk tot bodemsanering, boren & zagen en recycling. Zo kunnen we sneller en effici├źnter aan de slag aan constructieve oplossingen!

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Onze uitvoerders staan u graag te woord.

Meer informatie of een offerte op maat?

Bel ons op 0182-501133 of neem contact op.