Bodemsanering

Wanneer er door middel van bodemonderzoek, verontreiniging is geconstateerd, kan het noodzakelijk zijn om maatregelen te nemen. Maar er komt veel kijken bij bodemsanering. Of en welke maatregelen genomen moeten worden, is ondermeer afhankelijk van het toekomstig gebruik van de locatie, de wet- en regelgeving (bodembeleid) en beschikbare technieken. Daarom gaan we nooit van start zonder een helder en concreet plan.

Techniek

Het type bodemverontreiniging bepaalt welke techniek bij de bodemsanering door het team wordt ingezet. Dat kan zijn doormiddel van bodemsanering die zonder grondverzet plaatsvindt. Of sanering van de bodem, waarbij wel grondverzet wordt toegepast. Afhankelijk van de verontreiniging wordt de bodemsanering plaatselijk uitgevoerd of wordt de grond afgevoerd om op een andere plek te worden behandeld.

Door de ruime ervaring van onze goed opgeleide mensen in uitvoering van bodemsaneringen, is Kruiswijk een zeer geschikte partner in het saneren van verontreinigingen. Kruiswijk is in staat élke saneringsklasse voor u uit te voeren.

Totaaloplossing voor uw wensen

De kracht van Kruiswijk, de combinatie van de inzet van het team en de expertise die in huis is, zorgen ervoor dat we een totaaloplossing voor het gehele traject van het project kunnen aanbieden. Van sloopwerk tot bodemsanering, boren & zagen en recycling. Zo kunnen we sneller en efficiënter aan de slag aan constructieve oplossingen!

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Onze uitvoerders staan u graag te woord.

Meer informatie of een offerte op maat?

Bel ons op 0182-501133 of neem contact op.